Nederlands ambacht     Duurzaamheid & hufterproof     Meubels op maat Voor het beste advies kom je langs in onze showroom!
Nederlands ambacht     Meubels op maat    Panty & hufterproof  Voor het beste advies kom je langs in onze showroom!
Search
Close this search box.
Logo Zwaartafelen
Search
Close this search box.

Tafels

Bij ons draait het om het creëren van unieke, op maat gemaakte houten tafels waar je echt trots op kunt zijn. Of het nu gaat om een eyecatcher voor in je woonkamer of een functionele tafel voor op kantoor – wij maken tafels die perfect passen waar jij ze graag ziet staan! Met onze focus op maatwerk verlaat geen enkele tafel onze werkplaats hetzelfde.

De tafel als centraal meubelstuk

Een tafel is meer dan alleen een tafel; het is het kloppende hart van elke woonkamer. De plek waar gesprekken gevoerd worden, spelletjes gespeeld worden en maaltijden gedeeld worden. Maar niet alleen in de woonkamer geldt de tafel als centraal meubelstuk. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige horeca tafel of een vergadertafel voor op kantoor. Met een prominente positie in de kamer vormt de tafel vaak, zoals interieurstylisten het zouden zeggen, “het visuele middelpunt van de ruimte”. 

Of het nu gaat om een elegante Deens ovale tafel, een landelijke boomstamtafel of een glanzende epoxy tafel, de tafel heeft de kracht om de ruimte te transformeren en een gevoel van warmte en gezelligheid te creëren. 

Tip van ons: kies voor leuke en persoonlijke accessoires om de finishing touch toe te voegen aan jouw nieuwe tafel. Van tafellopers tot kaarsen en van fotolijstjes tot een bloemstuk – elk accessoire draagt bij aan de algehele uitstraling. Style like you want!

Video afspelen over Showroom Zwaartafelen

Nederlands ambacht, en dat zie je!

Unieke tafelbeleving:

Bij ons draait alles om het creëren van de perfecte tafelervaring. Of je nu op zoek bent naar een eettafel voor feestelijke diners of een gezellige salontafel voor bij de bank, wij bieden een uitgebreide selectie aan tafels op maat die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

 

Op maat gemaakt:

Onze tafels worden met zorg en vakmanschap op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in jouw ruimte en stijl. Van de keuze van het hout tot de afwerking, elk detail wordt nauwkeurig afgestemd op jouw voorkeuren. Laat je inspireren door onze collectie of breng je eigen ontwerp tot leven. Alles kan, alles mag!

 

Een tafel voor elke gelegenheid:

Of je nu een verjaardag viert of gewoon samenkomt voor een gezellige avond, wij hebben de perfecte tafel voor elk moment. Let er wel op dat je tafel altijd goed blijft onderhouden met onze onderhoudstips. Zo geniet je er nog langer van, wie wilt dat nou niet?

 

Stijlvol maatwerk:

Onze maatwerktafels zijn zoals gezegd meer dan alleen functioneel; ze zijn een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleine of grote tafel of welke voorkeur dan ook, wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe tafel een eyecatcher wordt waar je elke dag vrolijk van wordt.

 

Eindeloze mogelijkheden:

Bij Zwaartafelen geloven we in eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van maatwerk bij Zwaartafelen. Bij ons is alles mogelijk als het gaat om het maken van tafels, kasten, bars en overige meubels. “U vraagt, wij draaien!”

 

Bakkie?

Ben je klaar om jouw perfecte tafel ‘te creëren’? Breng een bezoek aan onze showroom om je te laten inspireren/adviseren naar wens. De warme koffie en/of thee wacht op jou!

.